James Bond Nederland

Danny Boyle bevestigd als regisseur Bond 25?

Lange tijd is het stil geweest rondom de productie van Bond 25. Vandaag bereikt ons het bericht dat Danny Boyle in een interview zou hebben gezegd dat hij de regie van de titelloze Bond-film op zich neemt. De opnames zullen eind van dit jaar gaan starten, terwijl de pre-productie al enige tijd draait.

De Engelse krant Metro komt vandaag met een bericht dat hun journalist Gregory Wakeman een interview zou hebben gehad met Danny Boyle tijdens een screening van een show in New York. Met de komst van regisseur Danny Boyle zou er ook wat veranderen in de overige crewleden.

In het vraaggesprek laat Boyle weten samen te werken met schrijver Richard Curtis. Dat zou wellicht betekenen dat het schrijversduo Neal Purvis en Robert Wade niet meer aan de film werkt. We hebben EON Productions om commentaar gevraagd. Zodra er meer informatie is zal dit bericht worden bijgewerkt.

Martin Den Herder

Martin Den Herder

Martin is naast James Bond liefhebber ook Roger Moore fan in hart en nieren. In de ban van 007 sinds zijn 10e verjaardag hem een Corgi Toys DB5 opleverde. Voorliefde voor de gadgets en auto's., met als voorkeur Aston Martin en Lotus.

2 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.