James Bond Nederland

Danny Boyle gooit hoed in de ring voor Bond 25

Na de inmiddels ontkrachte geruchten dat Denis Villeneuve of Christopher Nolan de volgende Bondfilm zou regisseren duikt nu de naam van Danny Boyle op in de media. Variety.com weet te melden dat Boyle hoog op het wensenlijstje van MGM en EON staat voor Bond 25. Dit bericht is inmiddels overgenomen door verschillende andere internetsites.

Ook meldt de website van het Amerikaanse entertainment tijdschrift, dat er nog geen officieel aanbod is gedaan aan de regisseur. Boyle is onder andere bekend van de films Trainspotting, 28 Days Later, 127 Hours en Slumdog Millionaire. Voor deze laatste film ontving hij in 2008 de Oscar voor beste regie. Als dit gerucht waar blijkt te zijn dan wordt Boyle, na Sam Mendes zijn werk voor Skyfall en Spectre, de tweede Oscarwinnaar die een Bondfilm zal regisseren.

Uiteraard baseert Variety.com zich op anonieme bronnen dus de validiteit van bericht zal pas blijken als EON en MGM met een eigen persbericht komen. Dus we moeten voorlopig nog even geduld hebben.

Tijl Spanjers

Tijl Spanjers

Raakte op de basisschool door een vriend geïnteresseerd in het fenomeen James Bond. Zat met vrienden een aantal zaterdagavonden voor de buis om de films te zien. Toen er geen films meer werden uitgezonden werd het zakgeld bij elkaar gelegd om de andere te huren. De eerste film die Tijl zag was Moonraker. Groot liefhebber van de literaire Bond.

1 reactie

  • Gezien Danny Boyle’s vaste team van scenarioschrijvers, is zijn naam wel erg kort dag om Bond 25 in 2019 in première te laten gaan. Als ze voor Boyle gaan, dan wil hij een radicaal eigen idee doorvoeren, met alle gevolgen van dien voor Neal Purvis, Robert Wade, en de premièredatum van Nov. 2019 🤨

Registreren

Nieuwe Topics

Recente Reacties