James Bond Nederland

James bond 25 in Nederland

Home Forums Bond 25 James bond 25 in Nederland

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  AJS 10 maanden, 2 weken geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #23149

  AJS
  Bijdrager

  Aangezien er volgens de laatste berichten (nog) weinig op papier staat over het verhaal van de 25e Bond is het misschien een idee om een soort van petitie op te starten om Bond voor deze film naar Nederland te halen.

  Het is al (weer) meer dan 40 jaar geleden dat Bond (Sean Connery) langs de Amsterdamse grachten liep. Heb voor mezelf enkele jaren geleden een James Bond verhaal geschreven, en heb hiervoor doelbewust voor andere landen gekozen dan vaak in de films worden gekozen. Het is zijn allemaal top films, maar zo is Bond bijvoorbeeld al 3x in Venetië geweest…

  Helaas is door het verhaal van Spectre (prima film!) mijn verhaal niet meer up-to-date….
  Het is geen verwijt of negatieve opmerking, maar de wereld is groter dan de landen waar Bond in de afgelopen 24 films altijd heen ging. Nu gezien de onrust is het niet verstandig, maar ik vond Noord-Korea in Die another Day erg verfrissend als locatie.

  In mijn verhaal gaat Bond niet naar het toch al bekende Amsterdan, maar naar Scheveningen o.a. naar de Pier en het Kurhous en mijn oude studentenstad Groningen. Daarnaast speelt zich ook een deel in Belgie en Laos, Myanmar en Cambodja af waar ik ook op vakantie ben geweest. Landen die nog nooit zijn aangedaan voor een Bond avontuur.

  Dus wat denken jullie: is het een idee om de 25e Bond naar Nederland te halen? Laat maar weten!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Recente Reacties

Registreren

Recente Reacties