James Bond Nederland

Korte verhalenbundel James Bond (Vanja Codee)

Home Forums Fan Art Korte verhalenbundel James Bond (Vanja Codee)

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Vanja007 Vanja007 1 jaar, 9 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #27155
  Vanja007
  Vanja007
  Bijdrager

  1. Bloed stenen (blood stone*) gebaseerd op de game*
  Na een bepaalde tijd moet je zorgen voor hulp. Je bent als agent altijd in gevaar en in bescherming gesteld, als het gaat om terroristisch aanslagen of criminelen met geweld. Als je bescherming wil of krijgt moet je die aannemen. Ja, ze was erg knap dus dan krijg je ook extra bescherming. Bond zat in de auto en keek naar het nummer dat had gebeld. Zijn baas had hem net gesproken hij kon weer terugkeren van zijn missie. Een missie waarbij een dubbel agente het niet had overleeft.

  Nicole Hunter had haar pistool in haar hand en tilde haar groene rok omhoog om over de drempel heen te stappen. Bond had haar vreemd aangekeken. ‘Met een rok op missie.’ Nicole had Bond verontwaardigd aangekeken maar zei niets terug. Nicole was een mooie undercover Agente. Ze was net een meter langer dan Bond zelf, had bruin haar, groene ogen was van afkomst uit Monaco en had daardoor een goudbruine huid. Bond vond haar de mooiste vrouw die hij ooit had gezien.

  In de vroege ochtend hadden ze beiden een diamanten-smokkeling bijgewoond, nou eigenlijk was het een undercover actie. De bendes die de smokkeling deden waren niet echt bekende van Bond. Het hadden net zo goed de bekende Amerikaanse smokkelbende Spangled Mob kunnen zijn.1 Bond wist heel goed dat zulke bendes alles van elkaar wisten. Ook als er een kleine adder onder het gras zat verborgen, dan wisten ze die ook wel te vinden. Nicole Hunter was gelukkig gespecialiseerd in het vinden van die kleine foutjes. Zo kon er in ieder geval. Niets maar dan ook helemaal niets fout gaan.
  1 Doden voor Diamanten (ZB 462.)

  Nicole stond met haar pistool in de houding terwijl Bond haar natuurlijk in de gaten hield. Nicole vond het heel ontoepasselijk hoe Bond haar steeds stond aan te kijken. ‘Doe je dat vaker bij vrouwen?’ Antwoorde Nicole geïrriteerd. Bond hield gauw zijn hoofd recht en keek Nicole weer netjes aan. Beiden liepen ze het kantoor binnen liepen naar de kluis waarna Bond de deur en de gang in de gaten hield. Nicole knielde bij de kluis en begon met een apparaatje aan de deur te luisteren. Terwijl Nicole luisterde schreef ze de code op. ‘ Schiet op, ik denk dat er enkele indringers aankomen.’ Zei Bond snel en hij ging snel in zijn schiethouding staan.

  Nicole had de handschoen gevonden en de Swarovski diamanten eruit gehaald waarna ze de kluis dichtgooide en Bond een knipoog gaf. Bond sprong uit de deuropening en hield zijn pistool op de gang gericht. Een bewaker die plots daar liep zag de loop van het pistool, Hij was net te laat om zijn eigen pistool te pakken want Bond schoot een kogel zijn kant op. De kogel raakte de bewaker en de man viel neer. Bond wenkte Nicole waarna ze het kantoor uitrende en Bond achternarende de gang uit om het gebouw snel te verlaten.
  Er klonk een loeiende sirene door het hele gebouw. Misschien kwam het doordat de kluis verkeerd was dichtgedaan, of het kwam doordat Bond en de bewaker op het verkeerde moment elkaar tegenkwamen. In ieder geval Bond rende naar de auto door middel van vliegende kogels. De bewakers of leiders van het gebouw hadden de indringers daadwerkelijk ontdekt en kwamen achter Bond en Nicole aan. Nicole wees op de gasfles die op het erf stond. Waarop Bond daarop probeerde te mikken. Hij schoot raak met een kogel en er klonk een knal.

  Met gierende banden schoot Bond weg en verliet het brandende gebouw of enkele stukken ervan. Nicole bekeek de handschoen en haalde de diamant eruit. ‘Deze is mooier dan de geslepen Onyx, Amethist of een Saffier.’ Zei Nicole. Maar James, ik moet je wat bekennen, ik ben een mol. Bond reed richting de witte brug en parkeerde zijn auto aan de zijkant en klikte het nummer weg en keek Nicole aan, ‘Nicole het is vreemd, maar waarom wist je dit alles?’ Vroeg Bond.

  Nicole stapte uit de auto en liep naar het uiteinde van de brug. Ze zag hoe Bond uitstapte en zijn Walter P99 bij zicht hield. Bond klikte het wapen door en had het gericht op Nicole. ‘James, ik weet dat je dit wilt doen, maar ik heb je geholpen met de diamant en de smokkeling.’ Zei Nicole snel en gehaast. Bond had dit kunnen weten. ‘Ja, dat geloof ik wel, maar een ding zit met niet lekker waarom, en voor wie?’ Vroeg hij boos.

  Nicole zat er helemaal in vast, ze had met Bond heerlijk gegeten en zwarte koffie gedronken, waarna ze beiden van hun baas de opdracht hadden gekregen om op missie te gaan. Nicole keek in de lucht en zag een drone op Bond afvliegen. ‘Bond, ik wil niet dat je in mijn spel verstrikt raakt.’ Zei ze. Bond zag de drone en wilde Nicole net beetpakken toen er een schot klonk en Nicole in haar rug werd geraakt. Bond voelde haar lichaam verslappen en liet haar vallen op het wegdek.

  Op dat moment ging Bond zijn telefoon over. ‘Bond, ik heb net nieuws gekregen van Nicole Hunter. Zei M.’ Bond kuchte terug. ‘Ik weet alles, deze diamanten zijn bloedstenen. Ik kom nu meteen terug.’ Waarna Bond zijn telefoon wegstopte en in zijn auto sprong en wegreed. Met Nicole dood achterlatend op het wegdek. Gedood door een onbekende organisatie…

  #27226
  Jorrit van der Valk
  Jorrit van der Valk
  Sleutelbeheerder

  Leest lekker weg Vanja! Kom maar door met meer!

  #27229
  Vanja007
  Vanja007
  Bijdrager

  Ja Jorrit ik ben blij dat het lekker wegleest. Dit was maar een kort verhaal ik heb ook nog een paar lange Roman’s maar daar moet echt voor gaan zitten en ik wilde eerst weten wat men hier van vondt :-p

  #27444
  Vanja007
  Vanja007
  Bijdrager

  (gebaseerd op een nieuwsbericht uit de Times of Privé waarin Daniel Graig met Kate Moss wat had)

  Leef bij Vijf!

  Bond wist hoe hij een vrouw moest krijgen, hoewel hij dat wel kon wist hij zelf dat het andere het moeilijk vinden. Eerst ging hij maar zijn liefste secretaresse. Eve Mony-penny. Zij wist van vroeger al dat teveel publiciteit niet goed voor je was. Teveel aandacht van de pers; Nee dat wilde ze niet. Want teveel roddelen leid tot schandalen en allemaal fabels die worden afgedrukt in de Playboy en/of de Times…

  Bond opende het kantoor en glimlachte naar zijn assistent Eve Mony-penny. ‘Eve, er komt een topmodel naar London en je weet zeker wat ik wil zeggen?’ vroeg Bond en hij glimlachten wat geniepig. Eve slaakte een zucht. ‘Je wilt haar ontmoeten, en in plaats van vragen stellen: neem je haar mee uit eten?’ antwoorde Eve terug. Bond knikte en keek naar de rode deur. ‘Is Sir M er?’ vroeg Bond. ‘Hij wilde je graag persoonlijk spreken, maar als je toch weg moet.’ Zei Eve en ze knabbelende op haar pen‘ Dus ik mag?’ vroeg Bond heerst. Eve knikte naar hem en ze zag hoe hij weer wegliep.

  Die middag was het regenachtig in London en door de druppels heen rende Bond met een paraplu naar het hoofdstation. Eenmaal aangekomen zag hij enkele drommen vol journalisten staan. Met een hoedje op zijn hoofd en de paraplu in zijn hand liep hij richting de menigte. Er kwam een zwarte auto aangereden die met gierende banden stopte. Er kwam een jonge vrouw van ongeveer een meter zevenenzestig uit de auto gestapt. Ze droeg een zwarte zonnebril en had langs golvend blond haar dat tot haar schouders liep. Meteen sprong de pers bovenop haar. En begon haar met vragen te bestoken.

  ‘Mevrouw Moss hoe gaat het met de onderhandelingen van Calvin Klein?’ vroeg een jonge dame in het zwart. ‘Beste Kate hoe staat het met u huwelijk met Jamie Hince, gitarist van de band The Kills?’ vroeg een man met een lange brede snor. Bond schoof langzaam wat naar voren en wurmde zich tussen de mensen. Kate Moss deed haar zonnebril af en haar bruine ogen keken richting de journalisten. ‘Geen commentaar!’ riep ze luid. En ze zag plots een man voor haar neus staan.

  Kate Moss wist niet wat haar overkwam, toen ze hem zag staan. Hij leek niet eens op een correspondent. Nee, het was een bekende man uit London maar het kwam haar niet bekend voor. Ze zag hem staan en wuifde wat zachtjes naar hem. Bond liep meteen naar voren en nam zijn hoed af voor haar. ‘Wilt u misschien mee?’ Vroeg Bond en hij knipoogden en probeerde zo Kate haar aandacht te krijgen. Kate keek hem schijnheilig aan en stapte op de pers af en glimlachte.

  Meteen sprong de pers achter James Bond en Kate Moss aan en begonnen allemaal vragen te stellen. Bond stak zijn vinger omhoog en een taxi stopte onmiddellijk. Bond opende de deur voor Kate en liet haar instappen. ‘Gaat u zitten.’ Zei hij deftig. De Taxichauffeur helemaal overtroffen doordat er een topmodel in zijn auto zat, reed gelijk weg wat Bond aangaf.
  Eenmaal aangekomen bij de plek wat Bond aangaf nam hij het briefje uit zijn zak en gaf het aan Kate Moss. Kate stapte uit de auto en keek Bond verbaast aan. ‘Jij, Jij bent.’ Hakkelde ze. Bond legde een vinger op haar lippen en wees naar het restaurant. ‘Laten we eerst even eten als dat van je mag’ stemde Bond toe. Kate keek hem niet aan maar liep met hem mee richting de deur. Bond liet haar als eerst naar binnen gaan.

  Eenmaal binnen gekomen nam Bond de jas van Kate aan en hing hem aan de kapstok. De eigenaar van het restaurant nam Kate naar de tafel en schoof de stoel voor haar aan. Bond bekeek zijn horloge en zag ineens dat er een briefje uitkwam. ‘wil je spreken, M.’ Bond liep naar de tafel en knikte naar de ober. ‘Monsieur.’ Zei de Ober erg deftig. Bond groette terug en ging aan de tafel zitten. ‘Kate is het goed als ik even naar het toilet ga?’ vroeg Bond. ‘Dat mag James.’ Zei ze zacht. Bond liep zo snel hij kon richting het toilet en pakte zijn mobieltje uit zijn zak. Hij drukte op de inkomende oproep en zag dat zijn baas laatst had gebeld. Bond drukte op het groene hoorntje op het scherm en bleef aan de lijn totdat hij drie keer overging. ‘Sir met 007, u wilde me spreken?’ vroeg Bond.

  Bond kwam terug uit het toilet gelopen en zag Kate aan de Martini on the Rocks zitten. ‘Zo, knap bestelt.’ Zei hij. Kate moest lachen en wees naar de barman achter de tap. ‘Hij wist wat u altijd nam.’ Zei Kate lachend en ze nam een slok. Bond nam een tuig van zijn glas en liet het door zijn keel glijden. Opwindend en verfrissend wat deze onverwachte afspraak. Kate kwam dicht bij Bond en keek hem met haar bruine ogen verleidelijk aan. ‘Is er iets dat je van me wilt?’ vroeg ze. Bond keek naar haar ogen en moest toen wel even slikken.

  ‘Hoe staat het met je werk bij de KGB?’ glimlachte Bond en hij keek Kate vertrouwend aan en nam een slok van zijn martini. Kate keek hem lachend aan. ‘KGB?’ vroeg ze verbaast en ze moest lachen en Bond zag haar witte tanden. ‘Ik bij de KGB, ik weet dat je een spion bent maar dat ik…’ vroeg Kate en ze nam een slok van haar martini en liet het ijsblokje in het glas ronddraaien. Bond kwam wat dichterbij haar zitten.

  ‘Kate Moss ik snap dat je bang bent dat je wordt gesnapt.’ Zei Bond. Daarom heb ik je meegenomen voor een date.’ Kate draaide met haar ogen en keek Bond verleidelijk aan. ‘Dus je hebt me eigenlijk gedwongen om met jou te?’ zei Kate. Bond legde zijn hand op haar pols en aaide over haar handpalm. ‘Ik mag het niet zeggen: maar ik moet voorkomen dat je overloopt naar het Westen, en zodoende heb ik dit bedacht.’ Kate keek hem aan kwam dichterbij en gaf hem een dikke zoen.

  Bond ging wat achteruit zitten en keek haar aan. ‘Dus als ik het zo begrijp, moeten jij en ik in de krant komen te staan zodat de KGB in het openbaar wordt gebracht.’ Herhaalde Kate. Bond knikte hoofdschuddend en nam een slok. ‘Wil je dat voor me doen?’ vroeg hij. Kate wriemelde aan haar lip.

  De volgende dag nam Bond de krant vroeg mee en zag een foto in de krant staan van Katte Moss en hijzelf in de taxi. ‘Bingo.’ Glunderde hij. Hij deed de rode deur open en zag zijn baas zitten. ‘James Bond, wat lees ik hier in de Times?’ kuchte M en hij wees op de foto op de voorpagina van de krant.
  ‘De KGB is in de verlegenheid gebracht, en dat zelf ook nog in het openbaar.’ Zei Eve die naar binnen kwam lopen. Bond wees op het stukje tekst.

  Onze Spion 007 genoot en stoeit met de Britse schoonheid Topmodel Kate Moss. Dat werd gemeld op het moment dat de twee werden gesignaleerd in een taxi bij het station. “Ik heb nooit een relatie met 007 gehad. Het was een zeer korte ontmoeting. Dus om het kort te zeggen we hadden een romantische ontmoeting, dit was niets nieuws. Aldus Kate Moss.” M keek zijn agent aan en zuchtte luidkeels. ‘Hoe het ook ging Bond: de Missie is geslaagd!’ Bond bedankte zijn baas liep door de rode deur en verdween.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Nieuwe Topics

Recente Reacties