James Bond Nederland

Foto’s: James Bond Experience Utrecht CS krijgt vorm

Uiteraard staat het al bij jou in je agenda: De James Bond Experience in de Stationshal van Utrecht Centraal die op donderdagochtend haar deuren opent. We hebben een aantal foto’s voor je!

Dit was vanmorgen…

De James Bond Experience

Op donderdag 13 februari a.s. vindt de opening van de James Bond Experience plaats op Utrecht Centraal, in samenwerking met Universal Pictures en Pathé. In deze James Bond Experience kunnen bezoekers de No Time To Die Experiential betreden om te bewijzen dat zij een 00 agent kunnen zijn. Als bezoekers in deze missie slagen, ontvangen zij een video die gedeeld kan worden op social media.

…en zo zag het er eind van de middag uit!

Wanneer kan jij terecht?

De James Bond Experience is van donderdag 13 (vanaf 11:00u) tot en met vrijdag 28 februari open voor publiek in de pop-up store op Utrecht Centraal. Doordeweeks (na 13 februari) van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Officiële start kaartverkoop No Time To Die

Je kunt vast niet wachten om je kaarten voor No Time To Die te kopen! Wij ook niet hoor. De kaartverkoop start donderdag 13 februari om 11.00 uur.

Opening Experience

Anna Nooshin zal de James Bond Experience openen waarbij ook de kaartverkoop van deze 25e James Bond-film No Time To Die zal starten. Daarnaast zal zij door de host van dit event, Levi van Kempen, de eerste kaarten overhandigd krijgen. Daarna is de experience geopend voor publiek en kunnen bezoekers kaarten kopen voor de Pathé voorstellingen. Bij de eerste 10.000 verkochte kaarten in de James Bond Experience ontvangen bezoekers zelfs een exclusieve No Time To Die postcard set

Synopsis No Time To Die

James Bond kan niet lang van zijn rust op Jamaica genieten als zijn oude vriend van de CIA Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie gaat om het redden van een ontvoerde wetenschapper. Een missie die veel verraderlijker en gevaarlijker is dan hij op het eerste gezicht oogt. Het verhaal leidt Bond naar een mysterieuze schurk die de beschikking over gevaarlijke nieuwe technologie heeft…

Wil je meer weten over No Time To Die? Bezoek dan onze speciale wiki pagina!

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

5 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Het mag wat kosten. Zo’n flop als met The Rhythm Section overkomt ons niet weer, hoor ik ze al zeggen op 138 Piccadilly. Daar hoeven we ook niet bang voor te zijn. Ik denk dat de opbrengst van NTTD rond de 900 miljoen uitkomt.
  Daar moeten de kosten van de James Bond Experience in Utrecht nog wel van af. Mijn woonplaats is het tweede spoorwegknooppunt van Nederland. Ik hoop dat het circus langskomt.

  • daar kwam ik achter toen ik kaarte
   n kocht, heb ze maar gekocht voor 4 april in 2D

   met 3D krijg ik pijn aan de kogel met ronvliegende kogels
   met IMAX moet ik naar links en rechts kijken bij achtervolgingen
   met 4D moet je een pak aan want dan komt zelf het bloed op je af gespoten (als water)