James Bond Nederland

Podcast 006: Interview Anthony Horowitz

Anthony Horowitz via Skype

In deze podcast heeft Don Zuiderman een interview met Anthony Horowitz, auteur van het recent verschenen James Bond avontuur Forever And A Day. Samen praten ze over waarom deze titel zo goed gekozen is, hoeveel tijd en onderzoek het kost om een Bond boek te schrijven, waarom Bond in de jaren ‘50 hoort, waarom Roger Moore te oud was, waarom Fleming briljant was en nog heel veel meer!

Luister nu naar het interview! Let op: aan het eind van de aflevering is een leuke wedstrijd waarmee je een exemplaar van Forever And A Day kunt winnen! Reacties voor deze wedstrijd kunnen tot 7 juli 2018 worden ingezonden.

De podcast is geheel Engelstalig en begint met een kleine clip uit de luisterboekversie, voorgelezen door Matthew Goode en uitgegeven door Random House Audiobooks. Het boek zelf is gepubliceerd door Jonathan Cape en vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar.

Als je wilt reageren op de podcast, mail dan naar podcast@jamesbond.nl, ook als je vragen en/of een audioclip wilt insturen voor een volgende podcast.

 

Redactie

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van James Bond van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooi content te voorzien. Dit artikel is geschreven door een redacteur van James Bond Nederland.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.