James Bond Nederland

Podcast 009: TOP Bond locaties

Speciaal voor de zomervakantie hebben Martin en Don een zomerse podcast opgenomen over de James Bond locaties! Niet alleen bespreken ze hun eigen persoonlijke favoriete locaties uit de Bond films, maar ook welke locaties zij zelf al bezocht hebben.

Daarnaast is er het onvermijdelijke wensenlijstje van prachtige bestemmingen om ooit nog naar toe te reizen. Als afsluiting bespreken Martin en Don potentiële locaties voor Bond 25. Uiteraard is er deze podcast weer passende muziek om in de juiste sfeer te komen! Dus, mocht je nog een last-minute willen boeken, maar niet weten waar je heen wil, luister dan snel voor een flinke dosis inspiratie!

Handige bronnen:

Als je jouw eigen favoriete locaties wil doorgeven, vragen hebt of opmerkingen, neem contact met ons op via podcast@jamesbond.nl

 

Redactie

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van James Bond van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooi content te voorzien. Dit artikel is geschreven door een redacteur van James Bond Nederland.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.