James Bond Nederland

Podcast 013: You Only Live Twice

Welcome to Japan, Mister Bond! In deze podcast reviewen we You Only Live Twice. In deze vijfde Bondfilm gaat 007 op onderzoek in het Verre Oosten. Op mysterieuze wijze is een Amerikaanse spaceshuttle verdwenen. De Amerikanen verdenken de Russen, maar de Britse inlichtingendiensten vermoeden dat een onbekende derde partij achter de kaping zit.

In Japan leert James Bond een wereld kennen die zelfs voor een globetrotter als Bond nog onbekend was. Haarloze mannenborstkassen, gecultiveerd badderen en in pyjama’s geklede ninja’s….niets is vreemd genoeg in het land van de rijzende zon.

In deze podcast bespreken Tijl, Martin, Twan en Don de klassieker You Only Live Twice uit 1967. Dus schenk jezelf een sake in (uiteraard op de juiste temperatuur) en geniet!

Redactie

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van James Bond van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooi content te voorzien. Dit artikel is geschreven door een redacteur van James Bond Nederland.

1 reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.