James Bond Nederland

Preview: MI6 Confidential #45

Vanaf vandaag is de nieuwste editie van MI6 Confidential magazine online verkrijgbaar. Nummer 45 staat in het teken van de film waarin James Bond weer met beide benen terug op aarde wordt gezet: For Your Eyes Only. Destijds moest de nieuwe film Bond veilig de jaren ’80 in loodsen. Er wordt ingegaan op de keuzes voor cast en crew, de promotie en alles wat bij het filmen kwam kijken.

Verder is er een diepgaand interview met Alan Tomkins. De 007-veteraan werkte meer dan 40 jaar in de filmwereld en droeg bij aan onder andere Dr. No, A View To A Kill en Die Another Day. Een ander interview werd gehouden met acteur Arnold Williams. Bij velen gaat er geen belletje rinkelen: hij is de taxichauffeur met de fantastische bakkebaarden uit Live And Let Die.

Hierbij het complete overzicht van de inhoud:

  • For Your Eyes Only: hoe keken cast en crewleden naar de release van de Bondfilm;
  • Archaeological Bond: een duik naar de tempel uit de film en de liefde van Fleming hiervoor;
  • The Marvel Experiment: in 1981 verschenen de eerste James Bond stripboeken van Marvel;
  • Tailin’ A Cue Ball: interview met de taxichauffeur uit Live And Let Die: Arnold Williams;
  • A Design For Life: Alan Tomkins over zijn werk;
  • Beyond Bond: Regisseur Martin Campbell werkte samen met Pierce Brosnan aan de film The Foreigner (2017).

De nieuwe editie van MI6 Confidential is nu verkrijgbaar via de website. Kosten binnen Europa zijn € 13,40, inclusief verzendkosten. Binnenkort verschijnt hier een review van deze editie.

Meer informatie: www.mi6confidential.com

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper mocht op zijn 13e voor het eerst de James Bond-films kijken. Op zijn 14e kocht hij zijn eerste verzamelitem: de Corgi Lotus Esprit Submarine. Sindsdien is hij gek op alles wat met James Bond te maken heeft. Op zijn 21ste startte hij samen met Jorrit van der Valk James Bond Nederland. Zijn favoriete film is The Living Daylights. Naast 007 houdt Merlijn zich bezig met fotografie.

Reageren

Registreren

Recente Reacties