James Bond Nederland

Quantum Of Solace Update (88)

tumb-rode loper

De nominaties voor awards blijven maar binnenstromen voor Quantum Of Solace. Ditmaal gaat het om de Art Directors Guild Awards.

 

 

Bijna elke medewerker aan een film heeft een awardsgala. Althans zo lijkt het. Pruduction Designer voor Quantum Of Solace Dennis Gasner heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de  Annual Art Directors Excellence Guild in Production Design Awards. Deze worden voor de dertiende keer uitgereikt. Gasner is naast onder andere de production Designers voor Slumdog Millionaire, Burn After Reading en Gran Torino genomineerd. De designers ontvingen een nominatie in de categorie Contemporary Film. Dit meld Awards Daily.

 

De awards vinden plaats op 14 februari in het Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, Verenigde Staten. Op de avond staat de regisseur van Star Wars George Lucas in het zonnetje. Hij ontvangt een speciale prijs voor zijn gehele oeuvre, de Outstanding Contributions to Cinematic Imagery Award.

 

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.