James Bond Nederland

Twee miljoen bezoekers Skyfall in NL

Afgelopen week maakte distributeur Sony Pictures Nederland bekend dat Skyfall tot nu toe twee miljoen bezoekers heeft getrokken. In de twee maanden dat Skyfall in de bioscoop draait heeft de film de gehele Harry Potter serie en Lord Of The Rings trilogie, qua bezoekersaantallen, ver achter zich gelaten.

De film staat op de derde plaats in best bezochte bioscoopfilms van week 1 en is de best bezochte bioscoopfilm van 2012.

550-250_Skyfall_021

Het succes van Skyfall is enorm gezien de totale opbrengsten die meer dan 1 miljard dollar bedragen. Dit weekend ging één van onze redactieleden nogmaals naar de film toe.

Het verbaasde hem dat de film na dik acht weken nog steeds was uitverkocht. De reacties na afloop van de film waren over het algemeen positief te noemen.

Skyfall draait op dit moment in nog 105 bioscopen.eind

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.