James Bond Nederland

Bond 25

Bond 25 is de aangekondigde opvolger van Spectre. De release van de film staat gepland op oktober/november 2019. De film zal worden geproduceerd door Barbara Broccoli en Michael G. Wilson. Het verhaal van de 25e film zal wederom door Neal Purvis en Robert Wade worden geschreven. Daniel Craig neemt wederom de rol van 007 op zich. Andere details zoals distributeur, cast en wereldwijde release data worden later bekend gemaakt.

Belangrijke geruchten

  • Léa Seydoux heeft ook verteld tegen media dat ze graag nog een keer zou willen terugkeren.
  • Christoph Waltz zou alleen terugkeren als Daniel Craig dat ook zou doen.
  • Sam Mendes heeft bevestigd dat Spectre zijn laatste Bond-film zou zijn. Hij wil zich gaan focussen op het regisseren van theater optredens.
  • De verhalen van Ian Fleming zijn zo goed als op. Er is nog wel iets over, dus een potentiële titel zou zijn: The Property of a Lady, The Hildebrand Rarity, Risico en 007 in New York.

Cast

Bevestigd:
James Bond – Daniel Craig

Nog niet bevestigd:
Miss Moneypenny – Naomi Harris
Q – Ben Whishaw
M – Ralph Fiennes
Bill Tanner – Rory Kinnear

Aannemelijk is de terugkeer van Noami Harris als Miss Moneypenny, Ben Whishaw als Q, Ralph Fiennes als M en Rory Kinnear als Bill Tanner. De terugkeer van Daniel Craig als James Bond is tot op heden niet bevestigd. Eerdere geruchten spraken een terugkeer tegen, maar andere geruchten geven hoop op een terugkeer.

Op 16 augustus bevestigde Daniel Craig zijn terugkeer in Bond 25 in The Late Show with Stephen Colbert. Ook gaf hij aan dat het zijn laatste James Bond film zou zijn.

Distributie

Na Spectre is het contract verlopen van Sony voor de distributie rechten van James Bond films. Mogelijk zal Bond 25 door een andere distributeur worden gedistribueerd. Kanshebbers zijn: Walt Disney Pictures, Warner Bros Pictures, Paramount Pictures, Universal Pictures of 20th Century Fox.

Pre-production

Op 24 juli 2017 maakt EON Productions officieel bekend dat Bond 25 er gaat komen. In een persbericht is te lezen dat de film in de Amerikaanse bioscopen te zien is vanaf 8 november 2019. De bioscopen in het Verenigd Koninkrijk zullen eerder de film draaien, maar daar is nog geen data van genoemd. Barbara Broccoli en Michael G. Wilson maakte tevens bekend dat Neal Purvis en Robert Wade wederom het schrijversduo zijn voor de verhaallijn. Verdere mededelingen over distributie, internationale releasedata, cast en regisseur zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Registreren

Recente Reacties