James Bond Nederland

Win een exemplaar van Forever and a Day!

Actie afgelopen! Forever and a Day is de nieuwe James Bond roman van de Britse auteur Anthony Horowitz. Het verhaal speelt zich af voor Casino Royale. Wij geven een exemplaar van dit boek weg!

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Podcast interview met Anthony Horowitz

Redacteur Don Zuiderman had een interview met Anthony Horowitz en vroeg hem de hemd van het lijf. De podcast begint met een fragment uit het luisterboek van Forever and a Day, ingesproken door Matthew Goode. Anthony en Don praten in de podcast over het ontstaan van het boek, Anthony zijn vorige James Bond roman Trigger Mortis, waarom Roger Moore te oud was en hun gezamenlijke passie voor Ian Fleming. Het interview is in het Engels.

Review Forever and a Day

Merlijn Kuiper neemt je mee naar zijn eerste ervaringen met Forever and a Day. Op zijn vakantie naar Spanje las hij eerst de Ian Fleming roman Moonraker. Dat hij beter niet kunnen doen. Zijn verwachtingen over Forever and a Day waren zo hoog dat het boek hem teleurstelde.

Anthony is natuurlijk geen Fleming. Hij pretendeert ook niet te schrijven zoals Fleming. Maar wel om recht te doen aan de wereld die hij gecreëerd heeft. Don Zuiderman

De verschillen tussen Horowitz en Ian Fleming zijn zo groot dat hij Forever and a Day na twee hoofdstukken ter zijde schoof. Een gesprek met Don Zuiderman bracht hem gelukkig op andere gedachten.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

2 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.