James Bond Nederland

Young Bond: A Hard Time To Kill

De paperback van By Royal Command is verkrijgbaar in de UK. Hierin staat ook een deel van het nieuwe Young Bond kort verhaal: A Hard Time To Kill.

Er komt een soort lexicon van alle Young Bond avonturen. Het boek heet Danger Society: The Young Bond Dossier. Hierin vinden we veel informatie over de Young Bondverhalen. Locaties, bondgirls, vrienden, missies en auto`s zijn vertegenwoordigd. Charlie Higson maakte ook een flink aantal locatiefoto`s. Illustrator Kev Walker zorgt voor mooie tekeningen.

In het boek vinden we ook een kort verhaal over James Bond. Door het verschijnen van de paperback van By Royal Command in Groot Brittannië weten we nu de titel: A Hard Time To Kill. The Young Bond Dossier heeft meer informatie over het verhaal zelf.

Spoilers!

Het verhaal speelt zich af tussen Hurricane Gold (Goudstorm) en By Royal Command. Na zijn verblijf in Mexico met zijn tante Chairmain reist Bond met een luxe jacht door de Caribbean. In Guadeloupe ontmoeten ze een kapitein van een oceaanstomer. Hiermee reizen ze terug naar Europa. Helaas is de schurk Emil Lefebvre van plan om deze reis te verstoren…

Danger Society: the Young Bond Dossier verschijnt op 29 oktober in Groot Brittannië. Of het boek ook naar Nederland komt is niet bekend. U kunt de paperback van By Royal Command bestellen via Amazon.co.uk.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit is een Utrechter, maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.