James Bond Nederland

James Bond in je kerstboom

Het is begin december. Voor veel mensen reden om de kerstboom weer op te gaan tuigen. Voor de echte James Bond-fan kan je eindelijk je eigen ‘007’ draai eraan geven. Het Engelse merk Bombki komt met een echter James Bond-collectors item.

Bombki werd in 2001 opgericht en geldt ondertussen als het Engelse merk als het gaat om speciale creaties voor in de kerstboom. Niks is zo gek om ze hebben het in de collectie: de Corgi’s van de koningin, doedelzakken, huisjes en theepotjes. Allemaal in dezelfde kenmerkende stijl en onder leiding van oprichter Michael Peterson. En vanaf nu is er dus ook een James Bond-set. De set bestaat uit, hoe kan het ook anders, de Aston Martin DB5, het 007-logo, de dodelijke hoed van Oddjob, de witte kat van Blofeld en een Martini-glas. Het idee is grappig, de uitvoering laat misschien de wensen over. En er hangt ook een prijskaartje aan van € 100,– exclusief verzendkosten en is te bestellen via de webshop van 007.com.

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper mocht op zijn 13e voor het eerst de James Bond-films kijken. Op zijn 14e kocht hij zijn eerste verzamelitem: de Corgi Lotus Esprit Submarine. Sindsdien is hij gek op alles wat met James Bond te maken heeft. Op zijn 21ste startte hij samen met Jorrit van der Valk James Bond Nederland. Zijn favoriete film is The Living Daylights. Naast 007 houdt Merlijn zich bezig met fotografie.

1 reactie

Registreren

Recente Reacties