James Bond Nederland

JBN presenteert: The Spy Who Loved Me in EYE Amsterdam

In het jaar dat Roger Moore overleed presenteert James Bond Nederland een speciale 4K vertoning van The Spy Who Loved Me in EYE Amsterdam. De vertoning vindt plaats op vrijdag 13 oktober.

Tickets nu verkrijgbaar!

Bestel hier je tickets

Meer informatie omtrent de locatie, leest u op deze pagina.

Op 23 mei 2017 overleed Roger Moore. Ter ere van hem werd in Nederland For Your Eyes Only vertoond in onder andere Pathé. Helaas zat daar niet de zeer geliefde The Spy Who Loved Me bij. Tevens de favoriet van Roger Moore zelf. Om die reden organiseert James Bond Nederland een speciale vertoning van de film. Een herkansing dus voor iedereen die er in 1977 niet bij was.

Kaarten zijn €15,- per stuk en zijn zeer gelimiteerd. Plaatsen zijn beperkt!

Ook zal de avond worden aangekleed in Bond-sferen op deze bijzondere locatie.

Als Nederlandse James Bond website vonden we dat wij het initiatief moeten nemen om toch The Spy Who Loved Me terug naar het grote scherm te halen.

De vertoning vindt plaats in het prestigieuze EYE filmmuseum in Amsterdam. De vertoning is op vrijdag 13 oktober van 16.30 – 19.00 uur. Het betreft de originele film, zonder ondertiteling.

Het belooft dus een onvergetelijke avond te worden. We kijken uit naar jullie komst.

Joey Verseput

Joey Verseput

Sinds Die Another Day liefhebber van James Bond films, boeken en gadgets. Gek op films met Roger Moore als 007.

3 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Wie heeft er nog een kaartje over voor The Spy who loved me in 4k 13 oktober. Ik hoorde het helaas te laat, en dit is altijd mijn favoriet geweest sinds ik 13 was. Het doet me een beetje pijn dat het al uitverkocht is.
    Ik zou erg blij zijn met een kaartje, ik heb er ook meer voor over dan 15 euro.

  • Ben zo verdrietig! Mijn vriend was te laat door zijn werk en nu mis ik het!!!! Iedereen een hele mooie voorstelling! Hoop dat jullie snel weer wat moois in petto hebben!
    Ellen