James Bond Nederland

Actie afgelopen! WINACTIE: Metropole, The Music From James Bond

ACTIE AFGELOPEN! Wil jij naar TivoliVredenburg of Koninklijk Theater Carré om daar het Metropole Orkest, Tim Akkerman en Dorona Alberti in actie te zien? Doe dan mee met deze speciale winactie! Misschien win jij wel die kaarten!

De winnaars hebben inmiddels bericht; we wensen je veel plezier toe en hopen dat je geniet van The Music From James Bond!!!

De vraag is…

Voor het antwoord op de music winactie moet je toch echt de video voor bekijken! Een tipje van de sluier. De vraag heeft met een wereldberoemde zangeres uit Groot-Brittannië te maken. Stuur het antwoord op de vraag die Tim en Dorona aan je stellen naar:

prijsvraag@jamesbond.nl

Je maakt kans op of twee kaarten voor het concert in TivoliVredenburg op woensdag 26 februari in Utrecht of de show op woensdag 18 maart in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

The Music From James Bond

The Music from James Bondtour van het MO, Dorona en Tim toert langs 007 theaters bij jou in de buurt. Tijdens deze concerten worden de grootste Bond-klassiekers live met het Metropole Orkest gespeeld. Dit doet het orkest om de 25ste Bondfilm No Time To Die en alle mooie songs uit de films te vieren.

De voorwaarden

  • Redacteuren van James Bond Nederland zijn uitgesloten van deelname.
  • Je maakt kans op kaarten voor Utrecht of voor Amsterdam.
  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  • Deze winactie loopt tot en met vrijdag 21 februari 2020 om 13:00u.

Waar speelt het Metropole Orkest nog meer?

25 februari 2020, Atlas Theater, Emmen
26 februari 2020, TivoliVredenbrug, Utrecht (Laatste kaarten)
27 februari 2020, Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven (Laatste kaarten)
17 maart 2020, Zuiderstrandtheater, Scheveningen
18 maart 2020, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (Uitverkocht/wachtlijst)
19 maart 2020, Wilminktheater, Enschede
21 maart 2020, Theater aan het Vrijthof, Maastricht (Laatste kaarten)

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

3 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Proficiat winnaars. Is er iemand met kaarten die van zijn/haar theater al bericht heeft gekregen over nieuwe data of in het ergste geval definitieve afgelasting? Ik heb kaarten voor Maastricht en Weert (zonder MPO) maar daar blijft alles helaas erg stil.

    • Vanuit JBN is er op de info die we eerder hebben verstrekt geen update rond het nieuwe theater schema. We gokken dat er voorlopig geen voorstellingen zijn en proberen jullie via deze site en onze social media kanalen op de hoogte te houden.