James Bond Nederland

Wereldpremière NTTD 31 maart in Londen

No Time To Die beleeft haar wereldpremière op dinsdag 31 maart in The Royal Albert Hall in Londen. Liefhebbers in Nederland moeten nog even geduld hebben. De film gaat hier, een paar dagen later, op donderdag 2 april in première.

© Eamonn McCormack/Getty Images, 2012

The Royal Albert Hall

“The Hall” stroomt op dinsdag 31 maart vol met cast, crew, beroemdheden, James Bond liefhebbers en vele andere gasten voor de wereldpremière van No Time To Die. De James Bond-films zijn inmiddels een graag geziene gast in de concertzaal. Skyfall (2012) en Spectre (2015) gingen er ook in wereldpremière.

De hoofdrollen

Daniel Craig kruipt voor de vijfde keer in de huid van de wereldberoemde geheim agent James Bond. Het zal zijn laatste keer zijn. Oscarwinnaar Rami Malek speelt de mysterieuze Safin. In No Time To Die gebeurt iets vrij unieks; er keert een Bondgirl terug. Léa Seydoux is Madeline Swann. Lashana Lynch mag zich laten zien als 00-agente Nomi. Een dame die duidelijk weet wat ze wil. Ana de Armas is de derde Bondgirl van dienst. Ze is de CIA-agente Paloma. Wil je meer weten over de cast? Kijk dan eens op onze wikipagina.

Synopsis No Time To Die

Bond is teruggetreden als geheim agent van Mi6 en geniet van een minder hectisch leven op Jamaica. De vrede wordt al snel verstoord nadat zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden krijgt een andere wending en lijdt Bond op het spoor naar een mysterieuze schurk die van plan is zijn nieuwe levensgevaarlijke uitvinding te gebruiken.


Vanaf donderdag 2 april kan je zelf uitvinden wat deze levensgevaarlijke uitvinding is. Dan verschijnt No Time To Die in de Nederlandse bioscopen.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

3 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Kan nog wat worden als de premiere van No Time To Die op de trappen van The Royal Albert Hall in Londen straks die van Skyfall moet overtreffen. Lijkt echter alle reden voor gezien de vrolijke stemming bij de cast.

    Met name Daniel is erg vrolijk de laatste tijd. Omdat wij het eindresultaat van NTTD nog niet kennen, slaat zijn goede humeur misschien eerder op het kassucces van zijn vorige film Knives Out, die aan de kassa al zevenmaal het budget heeft binnengespeeld. Op Rotten Tomatoes scoort de film ook boven de 90 procent. Er is dus leven na Bond, zal Daniel zich realiseren.

  • Binnenkort gaat eerst nog een andere film van de Bond-producers in première, namelijk THE RHYTHM SECTION. 31 januari is het zo ver! Het hoofdpersonage is een soort vrouwelijke Jason Bourne.