James Bond Nederland

The Music from James Bond: The Intimate Sessions

Dorona Alberti, bekend van Gare du Nord staat in januari, februari, maart en april 2020 met een intieme theatershow op de planken! Alberti en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour! Dit is The Music From James Bond: The Intimate Sessions!

In The Music From James Bond: The Intimate Sessions komen de meest iconische James Bond songs voorbij! Van het unieke James Bond theme uit Dr. No (1962) dat als ‘suggestive, sexy and unstoppable’ wordt omschreven, via Goldfinger (1964) en For Your Eyes Only (1981) naar Skyfall (2012) en Spectre (2015). Zou de titelsong van No Time To Die (2020) tegen die tijd al bekend zijn? Een aantal van deze nummers zijn door muzikaal leider Charly Zastrau van een nieuw arrangement voorzien en deze maken de James Bond-muziek tot iets bijzonders!

Bond’s wereld is er één van glamour en verleiding. Een wereld waar we allemaal wel eens van dromen, van de mooie auto’s, de prachtige vrouwen, de gadgets en de bizarre schurken. Vertaal je het leven van Bond en zijn avonturen naar muziek, dan krijg je die geweldig rijke, overweldigende sound van bijvoorbeeld Goldfinger, Diamonds are Forever en Skyfall. Héérlijk!’

Dorona Alberti

Speellijst

Tickets

Vanaf januari 2020 toert Dorona met The Music From James Bond: The Intimate Sessions en met het Metropole Orkest langs de verschillende theaters en concertzalen van Nederland. Voor de speellijst en tickets kijk op www.dorona-alberti.com

Metropole Orkest

Alberti is naast de Intimate Sessions ook met het Metropole Orkest en Tim Akkerman in de theaters te zien. Onder leiding van dirigent Hans Ek belooft dit een spektakel te worden! Je vindt de concerten in de speellijst. Ze worden met een sterretje aangeven. Is het Koninklijk Theater Carré of het Theater aan het Vrijthof de plek waar jij naar toe gaat of kies je toch voor één van de vijf ander locaties?

Tim Akkerman en Dorona Alberti

Prijsvragen

We mogen voor zowel de Intimate sessions als de concerten met het Metropole Orkest kaarten weggeven. Houd voor deze prijsvragen onze website en social media in de gaten!

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met zijn maat Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

3 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Ik ben eerder dit jaar (in maart) al naar de try-out van dit concert (met het Metropole Orkest) in Tilburg geweest. Geweldig, absolute aanrader! Dorona heeft de perfecte uitstraling en dito stem voor dit repertoire (zeker de nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80) en deze nummers worden hier te lande nog maar zelden met groot orkest live uitgevoerd dus ga hier naar toe! Helemaal uniek is de instrumentale medley van het MO als intermezzo met cue’s uit TMWTGG die volgens mij hier nog nooit live zijn uitgevoerd. Need I say more?

  • Op youtube staat een voorproefje. Helaas zonder orkest. Ik heb eerder prachtige concerten gehad van het MPO met Caro Emerald, Tori Amos en Kovacs, waarvan wel eens wordt gezegd dat er met haar een Bond-song verloren is gegaan. En Dorona heeft natuurlijk ook een goede reputatie met Gare du Nord. Ik heb kaarten voor een concert met en zonder het MPO.
    https://youtu.be/26UON-tZ0wM